.

VSG - Vyhodnocení 6.kola

22. ledna 2009 v 18:00 | Đa[zZ] |  Soutěže
Teda, napřed jsem myslela, že neodevzdá aspoň 5 lidí, ale na poslední chvíli to stihli všichni, kromě BoOBee :( Takže ta vypadává + 3 další. Čekujte v CČ :)

1. Verusha (www) BLEND
Podmínky splněny, jsou to scany nebo textury :) Teda, řeknu 3 fotky a to použiješ dvojnásobek :D Ale OK, hodí se to tam, ty černobílé to ozvláštnily :) Jo, má to grády!
POSTUP!
2. Nikůl ^^ (www) BLEND
Uhm, takové moc přeoranžovělé, ale dost se mi to líbí, ty scany vzadu, jop!
POSTUP!
3. Orange girl (www) BLEND
Dobře ty! Dost se mi to líbí, hlavně ta fotka v rámečku ^^
POSTUP!
4. LucisSh (www) BLEND
No to se na mě nezlob, ale tohle na postup není :( Kdybys tam necpala tu horní fotku a tu texturu a ty tři fotky zvětšila, tak by to bylo krásné. Bohužel.
VYPADÁVÁŠ!
5. Velushka (www) BLEND
Dobře! Drsně! Jo! Tohle je výtvor s velkým V! Nemám co vytknout, ty skvrnky jsou font, takže podmínky splněny ;)
POSTUP!
6. RockynkaX (www) BLEND
No. Na to, že máš PF... Ne promiň to na postup není :( Navíc nikde nevidím zadanou texturu...
VYPADÁVÁŠ!
7. Katchen[Q]a_a_^^ (www) BLEND
Ne, tohle není na postup... Vůbec se mi nelíbí nic, rozmístění fotek, písmo, textury, ...
VYPADÁVÁŠ!
8. BoOBee™ (www)
Neodevzdala, vypadává :(
9. coolwewe:) (www) BLEND
Asi tak jako u Velushky :) Nádherné, scany, pngčka, super jsi to vyřešila! Na mě až moc tmavý :)
POSTUP!
10. bejby (www) BLEND
No, trochu odvážné :D Máš to jiné než ostatní OK. Nebylo napsané, že nesmíš změnit barvu textury, takže budiž :D No ale nemáš tam 3 fotky :( Ty! Máš štěstí, že ostatní jsou horší! :D
Ještě POSTUP!
11. MarRy (www) BLEND
No teda! Máš to jiné než ostatní, ale MOC se mi to líbí :) Možná jiný odstín stínu u písma ;)
POSTUP!
12. kasumi (www) BLEND
Ty ostudo! Posílat den po termínu! :D Nevadí, toleruju to ;) Jako nic moc, líp bych ořezala, nedávala bych tam ten fialový odstín... Písmo jiné. Máš štěstí, že ostatní byli horší :D
Ještě POSTUP!
13. LoLitca (www) BLEND
Jo, dobré :) Jen bych dala jiné písmo, menší podpis a jinak rozmístila fotky :D Jinak hezké ;)
POSTUP!

Původně měli vypadnout jen dva další, ale musím to provětrat! Takže tři + boob :( Diplomy v zadání dalšího úkolu, však vy víte, jak to funguje ;) Zbývá vás devět, no už to bude zajímavé!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 bejby (: ffa rouy ♥ bejby (: ffa rouy ♥ | Web | 22. ledna 2009 v 18:06 | Reagovat

jeee konecne mam stastie :D:D dakujem za postup

2 Orange girl Orange girl | Web | 22. ledna 2009 v 18:10 | Reagovat

díky moc =o)

3 Floppy | I ♥ U Đa[zZ]...~~~*-* Floppy | I ♥ U Đa[zZ]...~~~*-* | Web | 22. ledna 2009 v 18:11 | Reagovat

heej skvělý hodnocení^^

blend bejby se mi děsně líbil, i když tam měla jen 2 fotky, ale samozřejmě i blendy jiných byly krásný ^^

4 Lucissh ♥ love you Lucissh ♥ love you | Web | 22. ledna 2009 v 18:11 | Reagovat

Já vím, nepovedlo se mi to :D

5 MisS_p!nK→ tvoje eSBé, které tě má MÓCINKY rádo =* MisS_p!nK→ tvoje eSBé, které tě má MÓCINKY rádo =* | Web | 22. ledna 2009 v 18:15 | Reagovat

Tentokrát se mi ty blendy moc nelíbí, ale to je dáno asi tím zadáním. jinak super ;))

6 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 | Web | 22. ledna 2009 v 18:15 | Reagovat

uff postupuju :D

7 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 | Web | 22. ledna 2009 v 18:16 | Reagovat

_________zadání dalšího kola VGS u mě na blogu ;)_________

8 Verushhh :)_ Skype family <33 the best :) Verushhh :)_ Skype family <33 the best :) | Web | 22. ledna 2009 v 18:18 | Reagovat

díky :D

9 Nikůl ^^ [affi] I ♥  you Đa[zZ]_x3 Skype family navždy :) Nikůl ^^ [affi] I ♥ you Đa[zZ]_x3 Skype family navždy :) | Web | 22. ledna 2009 v 18:24 | Reagovat

Thx bejbe :D

10 >>Kamiseeek<< >>Kamiseeek<< | Web | 22. ledna 2009 v 18:31 | Reagovat

AoY, tak jaxi nwm kam dát reklamu - pač rubic REKLAMY máš v odpaďáku.. Tak NeFím.. a ploto ju píšu SEM! Tak mě pleas nepšidávej mezo black list - kdyžtak napiš upozornění na muj blog, a teď už reklama:

Ahoj, pomoz mi, mám malou návštěvnost.. Jestli mi chceš poomoct, tak tu máš instrukce:

1) Zveřejni mě na tvém blogu

2) Jdi ke mě, a napiš koment

3) Napiš ke mě jestli mi pomůžeš nebo ne...

A toť vše, a byla bych ráda kdybys mi pomohla...

Pač mě to velmi mrzí.. Z 50 lidí denně mi zůstalo 10 a míň.. Je to strašnéé.

PROSÍM MOC

11 °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! | Web | 22. ledna 2009 v 18:35 | Reagovat

Good!!

12 LoLitca - ráda tě mám...MOC! LoLitca - ráda tě mám...MOC! | Web | 22. ledna 2009 v 19:04 | Reagovat

ou dík za postup :D a dalšího pkolu se dost bojím :D

13 //RockynkaX•You´re best my Affi, I like you DazZ<33 //RockynkaX•You´re best my Affi, I like you DazZ<33 | Web | 22. ledna 2009 v 19:10 | Reagovat

tam byla zadaná nějaká textura ? Aha ups, no neřeším, co už jedna VGS stejnak jsme zapojená snad do dvou dalších MSOG, takže nestíhám =OD

14 Ann < 333 ILY Ann < 333 ILY | Web | 22. ledna 2009 v 19:39 | Reagovat

Ten Kamiseeek je hroznej x))

A krásný hodnocení...

15 Ewii your Afii ♥ Ewii your Afii ♥ | Web | 22. ledna 2009 v 19:57 | Reagovat

Wááu...Krásný blendý :)

16 kasumi ||*LoWuYeM ťHa MoC*|| kasumi ||*LoWuYeM ťHa MoC*|| | Web | 22. ledna 2009 v 20:04 | Reagovat

milá Dazz, u mňa je minichall, ak máš chuť, zapoj sa :)

17 MarRy MarRy | Web | 22. ledna 2009 v 20:51 | Reagovat

díkes za postup :)

18 Monča Monča | Web | 22. ledna 2009 v 21:17 | Reagovat

ahoj zapoj se do bleskovky budu ráda

19 M.A.K.I.T.A.-SB M.A.K.I.T.A.-SB | Web | 22. ledna 2009 v 21:19 | Reagovat

krásný blendy

20 Shyness Shyness | Web | 23. ledna 2009 v 12:32 | Reagovat

Snad se nebudete zlobit na ubohou negrafičku..

ale kdybych hodnotila já, nechala bych místo RockynkaX vypadnout raději tu bejby.. ;)

Jinak většina moc povedené, moji favoriti jsou především

Verushka, Velusha, MarRy, coolwewe:)

21 kasumi ||*LoWuYeM ťHa MoC*|| kasumi ||*LoWuYeM ťHa MoC*|| | Web | 24. ledna 2009 v 10:31 | Reagovat

ten hnusák tu stále musí byť...keďže maže moje komenty!!!

22 kasumi ||*LoWuYeM ťHa MoC*|| kasumi ||*LoWuYeM ťHa MoC*|| | Web | 24. ledna 2009 v 10:50 | Reagovat

******5. ÚLOHA VGS******

http://raspberry-dream.blog.cz/0901/vgs-5-uloha

poslala som ti to pre istotu aj na icq ;)

23 Little_Smile ×) Little_Smile ×) | 24. ledna 2009 v 11:23 | Reagovat

KOUKEJ ĐazZ VRÁTIT BLOG!!! JESTLI SI AŽ TAK NA HLAVU,ŽE NĚKOMU BEREŠ BLOG,TAK SI FAKT TRAPÁK!!! VRAŤ JÍ BLOG!!! JESTLI NEMÁŠ TY BLOG,TAK SI HO ZALOŽ , ALE NEBER HO NĚKOMU¨!!!

24 //RockynkaX•You´re best my Affi, I like you DazZ<33 //RockynkaX•You´re best my Affi, I like you DazZ<33 | Web | 24. ledna 2009 v 11:54 | Reagovat

TY JEDEN ZASRANEJ TRAPERE !!! HELE JESTLI JI NEVRATIS BLOG TAK TE USKRTIMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!! CO JSI ZAC TY JEDEN HAJZLEE !!! A JESTE SI UZAVRE KOMENTARE K PRVNIMU CLANKU !!!!!!!!!!! TO JE UBOHOST !!!!!!!!!!

25 Hime Hime | Web | 24. ledna 2009 v 13:44 | Reagovat

Je to pěkný, ale asi bych neupozorňovala moc na kasumi, od ní se mi to líbilo :)

26 Floppy | I ♥ U Đa[zZ]...~~~*-* Floppy | I ♥ U Đa[zZ]...~~~*-* | Web | 24. ledna 2009 v 14:15 | Reagovat

hej TO NENÍ MOŽNÝ!!! OKAMŽITĚ VRAŤ DAZZ BLOG NEBO...!!!

CO BY SIS ASI POČAL/A TY KDYBY TI NĚKDO UKRAD BLOG NA KTERÝM PRACUJEŠ PŘES ROK! NO CO?

HELE DAZZ, NAHLAŠ TO NA BLOG.CZ, PŘES www.blog.cz/report

A NEBO NAPIŠ MAIL... HELE NEBO VÍŠ CO?? VÍŠ JAK JE U PŘIHLAŠOVÁNÍ "ZAPOMNĚLI JSTE HESLO?" TAK POKUD TEN KDO TI UKRADL HESLO NEZMĚNIL I MAIL, TAK SI TO HESLO NORMÁLNĚ POŠLI PŘES MAIL..:) NO SNAD JSEM TI POMOHLA!

27 fidorka1313 fidorka1313 | Web | 24. ledna 2009 v 14:24 | Reagovat

AhojQy chtela sem se zeptat jestli spratelujes a  nebo rovnou spratelis se mnou .Dik odepis

28 °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! | Web | 24. ledna 2009 v 15:22 | Reagovat

JSI TRAPNÁ/Ý PROČ PROSTĚ TEN BLOG NEVRÁTÍŠ????? FAKT JSI DEBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29 H.A.D.R.O.V.Á.P.A.N.E.N.K.A. H.A.D.R.O.V.Á.P.A.N.E.N.K.A. | Web | 24. ledna 2009 v 15:26 | Reagovat

Ty hnusná osobo.Jak si dovoluješ takhle sprostě krást něčí blog.Cožpak si ho nemůžeš založi sám/a.Si tak líný otevřít adresu blog.cu a vytvořit si svůj vlastní blog s vlastními články!A ještě kc tomu být takový  srab a uzavřít přidávání komentářu.To nemáš žádný pud sebezáchovy.Si odporný/á!Nechutný/á.

Jo a Dazz hele souhlasím s Floppy,je to docela dobrý nápad!!Zkus to!

PS:Ty hnusnej zloději blogů,seš pšknej hnusák!!Nebo hnusačka.Ti někam.Dazz.Promin,že na tvém blogu používám taková slova,ale co!Sem naštvaná,na toho kdo tě okrad!Takže poslouchej ty hnusnej debilní zloději,koukej urychleně vrátit blog.Právoplatné majitelce!!

30 Lescoka Lescoka | 24. ledna 2009 v 16:06 | Reagovat

Ach Dazz, bože :( FAkt zkus tu radu od Floppy ale pokud to není úplný debil tak si ten mail změnil :( Ale jenom takový kretén může ukrást někomu blog na kterém pracuješ tak usilovně dlouho že to doufám nezměnil !

31 lUCKY * SB .. I ♥ U DazZ! .. lUCKY * SB .. I ♥ U DazZ! .. | Web | 24. ledna 2009 v 16:11 | Reagovat

ahojkyy!.. tak sem zpatky :) .. jk se mas?..

.. cetla sem komentar u me na blogu ze ti nekdo ukradl blog bo co.. uz je to dobry?.. a mas nadhernej dess!.. :) baii

32 °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! | Web | 24. ledna 2009 v 16:11 | Reagovat

FOR LESCOTKA:  Đazz už mi na blog psala že to ne ten e-mail nejde víš???

33 //RockynkaX•You´re best my Affi, I like you DazZ<33 //RockynkaX•You´re best my Affi, I like you DazZ<33 | Web | 24. ledna 2009 v 18:03 | Reagovat

děkuji ti DazZ, jj jsou trochu vic ružovy ae tak to už je jedno no, a co ty už ses dostalal na blog ? Jinak vraždííím

34 WhiTe.BuTtErFly^^ WhiTe.BuTtErFly^^ | Web | 24. ledna 2009 v 18:09 | Reagovat

Super, taky gratuluju :) ... já sem poslala jenom tu retuš xD

35 Little_Smile ×) Little_Smile ×) | 24. ledna 2009 v 18:11 | Reagovat

TY JEDEN/JEDNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTLI NĚKOMU JENOM TÁK UKRADNEŠ BLOG,,TAK TO NENÍ Z NIČEHO JINÉHO,NEŽ Z ČIŘÉ POMSTY NEBO DEBILSTVÍ!!!! CO TI KDY DAzZ UDĚLALA,ŽE JÍ TOHLE DĚLÁŠ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTLI JÍ TEN BLOG NEDÁŠ,TAK TE ZABIIIJUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A TO NEKECÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOMENT 28- °°Prin{c}ess°° - máš pradu!!!

TY DEBILE/DEBILKO JEDEN/JEDNA!!!!!!!!!!!!!! vRAŤ JÍ TEN BLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEBO SI ZALOŽ SVŮJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ×-||||||

FOR ĐazZ- DazZ,my se nevzdáme...×)budeme tomu hajzlíkovi nadávat tak dlouho,dokud ti ho nedá! ×))))

FOR BLBEC,CO DAZZ UKRADL BLOG: V-R-A-Ť  H-O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ×-||||||||

36 Dee ~ Your Affí ^^ Dee ~ Your Affí ^^ | Web | 24. ledna 2009 v 18:22 | Reagovat

Dík. Jó a ty cos DazZ vzal blog říkám ubohost! Nadevše šmejde! Proč to déláš? Udělej si svůj blog  a DazZin jí vrať!

37 iQi* →your Affi <3 love your gfx |<3| love your blog iQi* →your Affi <3 love your gfx |<3| love your blog | Web | 24. ledna 2009 v 18:27 | Reagovat

yako nic proti ae tema nadavkama DazZ ten blog nevratite:( ten magor co yi to vzal proste asi nevi yaky to ye piplat se s tim blogem tak dlouho...yo ses dobrey/dobra zes yi zyistila heslo...ae yak ti to pomuze ze nekomu cornes blog??...co z toho budes mit?? mas snad naky dusevni postizeni?:D ze potrebuyes trapit ostatni?? hmm...asi yo...VZPAMATUY SE!....vsak ono se ti to vsechno co delas yednou vrati...;)

38 °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! °°Prin{c}ess°° škoda že nejsme aff.... x( ale jsi oblíbená!!!! | Web | 24. ledna 2009 v 18:36 | Reagovat

ahoj Đazz.. já vím že jsem kráva největší a že si budeš myslet že jsem blbá že by za to nestála ta práce ale alož si new blog nebo pokračuj v tom kayoo.blog.cz... no asi ti ten neznámý/á blog nevrátí takže když tak už bych začala... já vím že to byla ten 1,5 roku dřina ale co stím myslím že ti ho nikdo nevrátí.... sory jestli si myslíš že jsem blbá....

39 bébéčko bébéčko | Web | 24. ledna 2009 v 19:00 | Reagovat

tyjo já teda nejsem odborník ale mě se líbí všechno

40 fidorka1313 fidorka1313 | Web | 24. ledna 2009 v 19:03 | Reagovat

že ti to není blbé že někomu takhle ukradneš blog. Jsi ubohý/á

41 MisS_p!nK→ tvoje eSBé, které tě má MÓCINKY rádo =* MisS_p!nK→ tvoje eSBé, které tě má MÓCINKY rádo =* | Web | 24. ledna 2009 v 19:12 | Reagovat

Tak jak se to tedy vyřeší. DaZZ? :(

Když tak mi napiš na blogis ;)

42 MisS_p!nK→ tvoje eSBé, které tě má MÓCINKY rádo =* MisS_p!nK→ tvoje eSBé, které tě má MÓCINKY rádo =* | Web | 24. ledna 2009 v 19:20 | Reagovat

Dobře, moc děkuji za info ;)

A nebuď moc smutná, někteří lidé prostě jsou idioti (a to ještě mluvím slušně)!!

43 Katchen[Q]a_a_^^ -sb Katchen[Q]a_a_^^ -sb | Web | 24. ledna 2009 v 19:25 | Reagovat

tak co,uz se neco pohnulo s blogem?

44 Ewii your Afii ♥ Ewii your Afii ♥ | Web | 24. ledna 2009 v 19:30 | Reagovat

Tyo..Tenhle člověk fakt není normální ! >.<

45 Bobby ^_^ Bobby ^_^ | Web | 24. ledna 2009 v 19:33 | Reagovat

jsi ubohý/á!!!

46 Bobby ^_^ Bobby ^_^ | Web | 24. ledna 2009 v 19:35 | Reagovat

né jenom že si DazZ ukradl/a blog ale ještě si jí zničil/a dess!!

že se nestydíš >_<

47 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 | Web | 24. ledna 2009 v 19:37 | Reagovat

jj ta petice ti to zvedla, ale nevidím toplist, ptž ti někdo zničil design >_<

48 Bobby ^_^ Bobby ^_^ | Web | 24. ledna 2009 v 19:52 | Reagovat

achjo :((

49 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 Velushka >> I love you DazZ!! you´re BEST affliate! I don´t want you never to lose :)_skypefamily 4ever! <3 | Web | 24. ledna 2009 v 20:04 | Reagovat

JAKO JÁ NEVÍM, CO SI MYSLÍŠ!? TO ŽE SME DÁŠ ČERNEJ DESIGN A SMAŽEŠ ČLÁNEK A NECHÁŠ JEN JEDEN NA HOMEPAGE, TO  NEZNAMENÁ ŽE TI NENAPÍŠU SPROSTEJ KOMENT!!!!!!! SI FAKT PIČA, JEESTLI TO MÁŠ ZAPOTŘEBÍ, TAKHLE BLOGY NIČIT?!

50 IwEtt^^ IwEtt^^ | Web | 24. ledna 2009 v 20:36 | Reagovat

tO je ale pííča :- ( je to škoda

51 Bobby ^_^ Bobby ^_^ | Web | 24. ledna 2009 v 20:41 | Reagovat

souhlasím s váma,jako nechápu proč si nezaloží vlastní blog!!

52 *••ZuzQa••* *••ZuzQa••* | Web | 24. ledna 2009 v 21:09 | Reagovat

sakra,co to má znamenat?? jak konec?? =´( tenhle blog porstě nemůže skončit!! Dazz co to má znamenat?? =(

53 *••ZuzQa••* *••ZuzQa••* | Web | 24. ledna 2009 v 21:11 | Reagovat

kterej magor,tohle udělala,která piča?? =(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama